banner kam.jpg

Weleens gewerkt met een lullig schroevendraaiertje? De kop was al lam terwijl de schroef amper een millimeter was ingedraaid. Goed gereedschap is het halve werk. Hier heb je dus al één reden om een goede kam aan te schaffen!

Een handgemaakte kam van Baxter of California is zwaarder vanwege het natuurlijke cellulose en ligt hierdoor beter in de hand.
Het maken van een strakke scheiding is eenvoudig. De kam maakt elke styling beweging met groot gemak zodat je eindelijk het door jouw gewenste kapsel creëert.

Toevallig een keer je mobiel met het glas op een ruwe ondergrond laten liggen? Zonde hè, van die krassen?! Hetzelfde gebeurt als je jouw haar kamt met een gewone plastic gegoten kam. De scherpe punten en de oneffen kanten beschadigen je haar. Het heeft dan weinig zin om je geld uit te geven aan een goede kapper en een goede shampoo te gebruiken. Dit is de tweede reden om een goede kam aan te schaffen!

De tanden worden met de hand in de kam gezaagd en vervolgens worden de tanden gepolijst en afgerond. Daardoor voelt het prettig om je haar met deze kam te verzorgen. De kam zal je hoofdhuid en haren gezond houden en niet beschadigen.

De Baxter kam wordt handgemaakt in Zwitserland van natuurlijk, sterk en duurzaam materiaal. Het milieuvriendelijke materiaal is biologisch afbreekbaar. Het natuurlijke materiaal veroorzaakt ook geen allergische reacties. Daarnaast is de kam anti-statisch.
Prettig want je haar gaat niet meters rechtop staan maar doet wat jij wilt. 

Auteur: Gerrit-Jan Epskamp

Tips & Tricks: Hoe stijl ik mijn haar?

Tips & Tricks: Welke gel matcht met mijn haar?

Meer lezen over Baxter of Califonia

Meer lezen over Mühle