STRANDVAKANTIE IN DE LENTE: DEZE DOELEN ZIJN DE MOEITE WAARD!


Californië
Wat dacht je van een kleine roadtrip door Californië? Of een strandvakantie in Orange County? Genieten van het goede leven in San Diego of Los Angeles? Er zijn zoveel heerlijke plekjes in Californië waar je in het voorjaar massaal van de zon kunt genieten. Ons overzicht van Californië vindt u hier.

Mallorca en Ibiza
Op slechts twee uur vliegen van München kun je in het voorjaar vaak temperaturen van 25°C verwachten. We berichtten hier en hier uitgebreid over mijn favoriete Europese eiland, Mallorca. Ook het naburige eiland Ibiza inspireert met milde temperaturen in het voorjaar. Dankzij het laagseizoen is accommodatie op beide eilanden beduidend goedkoper dan in de zomer.

Yucatán in Mexico
Beachclubs, Caribische stranden, eeuwenoude cultuur en waanzinnig lekker eten: met name Tulum vervult alle vakantiedromen!

Bali
Mijn persoonlijke Happy Place is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming en mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hier vind je onze verzamelde Bali tips.

Aruba
Aruba is het hele jaar door een reis waard! En natuurlijk is het erg leuk als het weer hier nog steeds erg onaangenaam is. Hier berichtten we uitgebreid over Aruba.

Brazilië
De zomer begint momenteel op het zuidelijk halfrond, 30°C en veel zon wachten op u in maart in Brazilië. Mijn tips: Rio de Janeiro en de badplaats Santa Cruz Cabrália.

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is ook de perfecte bestemming voor de Europese lente. We zijn er twee keer geweest in april. De ideale combinatie: eerst een safari in het Krugerpark, daarna een paar zomerse zon-stranddagen in Kaapstad en omgeving. Of wat dacht je van de Tuinroute? Wij hebben deze roadtrip afgelopen najaar gedaan en kunnen hem van harte aanbevelen!

Marrakesh
Als je niet per se wilt relaxen op het strand, maar je liever onderdompelt in een exotische, vreemde cultuur bij zomerse temperaturen, dan is Marrakech de perfecte keuze voor jou.

Canarische Eilanden
Op slechts ongeveer vier en een half uur rijden van Duitsland wachten u het hele jaar door een mild klimaat, prachtige stranden, fascinerende landschappen en veel zon op Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife en de andere Canarische Eilanden.

Malediven
Het paradijs op aarde! Hier vind je de belangrijkste tips voor een reis naar de Malediven. Trouwens: wat dacht je van een tussenstop in Dubai?

Florida
Florida is ook het hele jaar door een zeer populaire reisbestemming. Bijzonder aantrekkelijk: onze wintermaanden. Wat dacht je van een zomerse sun beach roadtrip?

Hawaii
De Hawaïaanse eilanden betoverden ons begin 2019 volledig. Een fascinerende bestemming die twaalf maanden per jaar zeer aantrekkelijk is. Hier vind je onze tips voor het plannen van een Hawaii trip.

Ben je je reis al aan het plannen? Wanneer begint het? En welke bestemming heb je gekozen?