Recipe for men Skincare in Nederland

Recipe for men een eenvoudige maar complete huidverzorgingslijn uit zweden.


Deze is ontwikkeld met het oog op het ruwe stadsleven van Scandinavië, waar je huid wordt blootgesteld aan luchtvervuiling, lange winters en koude en extreem droge lucht. De verzorgingslijn van Recipe bevat de belangrijkste verzorginsproducten voor de man van nu. De functionele verpakking en de goede benamingen maken dat deze producten eenvoudig in het gebruik zijn. De crèmes zijn olievrij en zorgen voor een snelle absorptie en laten geen glans achter op je gezichtshuid.

Nieuwsgierig geworden. Klik HIER voor de producten.

 

Wat doet Recipe voor jou betekenen?

Wij zullen je niet wijs gaan maken dat door deze producten 70% van je rimpels verdwijnen maar wel dat je er een frisse, gladde en verzorgde look door krijgt. En dat is wat je van een goed skincare product voor mannen mag verwachten.

 

Een greep uit het assortiment

In het assortiment zitten een aantal dagcrèmes voor mannen voor de wat rijpere en jonge huid.
Er is onder andere een olievrije dagcrème voor de reguliere huid de Facial Moisturizer. 
Een extra voedende dagcrème voor de droge huid de Facial Moisturizer Plus. Deze crème is ook ideaal als je veel in ruimtes werkt met een hele droge lucht zoals bij airconditioning. En de Anti-shine Moisturizer, dit is een crème speciaal voor de vette of jeugdige huid die een matte finish geeft. Heb je ook last van acne dan hebben wij een anti-acne stift. Deze bevat een acne bestrijdende formule en lichte tint om puistjes te camoufleren. Bij de gezichtsreinigers vind je een goed reinigende Facial Cleaner en een Ultra Sensitive Facial Cleaner voor de gevoelige of jonge huid.

Maar ook voor verfijnde scheerproducten zit je goed bij Recipe. Er is een Ultra Sensitive Shaving foam en een Clear Shaving Gel in het assortiment.

 

Proef op de som

Overtuig je zelf door een gratis proefmonster aan te vragen van een verzorgingsproduct.
Zo werkt het: vul HIER het contactformulier in en geef aan van welk Recipe for men verzorgingsproduct je wilt uitproberen.
Een gratis proefmonster wordt je dan portovrij toegezonden.