Waarom Mühle Shaving?

Wij mannen van Lifestyle For Boys houden van stijlvolle producten met hoge kwaliteit.
Daarbij hebben we oog voor het welzijn van mens, dier en milieu. De producten worden eerst door onszelf uitgeprobeerd. Als wij enthousiast worden krijgt een product het keurmerk Lifestyle For Boys Proof. Geloof ons: dat krijgen alleen de beste producten op de markt.
Alleen dan durven we het product me jou te delen.

Nieuwsgierig? Bekijk gelijk de scheerproducten!


Ambacht

Mühle Shaving is zo’n productlijn die we jou absoluut kunnen adviseren. Ambacht, hoge kwaliteit, stijlvol zijn de trefwoorden. Net als biologisch, natuurlijk en eerlijke handel.

 
Vakkennis en kwaliteit

Vakkennis overgedragen van vader op zoon en kleinzonen garandeert de superieure kwaliteit. Het familiebedrijf Mühle is wereldwijd de enige die een volledige lijn van hoge kwaliteit voor natscheren aanbiedt.

 
Biologisch

De biologische verzorgingslijn voor mannen scoort extra punten. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. Zo wordt in de shampoo biologische argan olie uit Marokko gebruikt die op basis van eerlijke handel wordt ingekocht.

Enthousiast? Neem een kijkje bij de biologische producten!

 
Doeltreffend

De handgemaakte scheerkwasten en scheermeshouders van Mühle zijn slim ontworpen en duurzaam in gebruik. De milde Mühle verzorgingsproducten dienen het doel van de man: looking good, feeling great.

Benieuwd? Kijk even bij de verzorgingsproducten!

 
Proef op de som

Overtuig je zelf door een gratis proefmonster aan te vragen van een verzorgingsproduct.
Zo werkt het: vul het contactformulier in en geef aan welk Mühle verzorgingsproduct je wilt uitproberen. Een gratis proefmonster wordt je dan portovrij toegezonden.