Baxter of California Men's Grooming

 

En waarom hebben wij bij Lifestyle For Boys gekozen voor de Skincare producten van Baxter of California?


Hieronder staan een aantal redenen. De belangrijkste noemen we gelijk al: we zijn zelf enthousiaste en tevreden gebruikers van dit merk!

Hier vind je alle producten!

 

Meer redenen nodig?

Specialist en expert
Baxter focust zich totaal op mannen verzorging. De Californische expert steekt sinds ruim 45 jaar alle tijd, geld en energie in onderzoek naar de mannenhuid en het mannenhaar. Met als resultaat superieure en innovatieve producten die voldoen aan de specifieke eisen van de man. Verschillende producten hebben prijzen gewonnen zoals Men's Health Grooming Award en Details Reader's Choice Award.

Custom made
De klanten en medewerkers van Baxter Finley Barber & Shop helpen actief mee in het ontwikkelen van de producten. Deze aanpak maakt dat de verzorgingsproducten precies aansluiten bij de behoeften van de man.

Vooruitstrevend, natuurlijk en high-tech
Baxter of California heeft een evolutie in mannenverzorging op gang gebracht door het slim matchen van wetenschap en natuur. De huid- en haarverzorgingsproducten zijn mild, van hoge kwaliteit en eenvoudig toe te passen. Dagelijks gebruik van de producten heeft vele generaties mannen geholpen in het halen van hun doelen om er fit en gezond uit te zien.

Lifestyle voor mannen
Producent Baxter maakt het verhaal af met handgemaakte kammen en rustgevende soja geurkaarsen. Zoals al hun producten zijn ook deze stijlvol en mannelijk vormgegeven.

Proef op de som
Overtuig je zelf door een gratis proefmonster aan te vragen van een verzorgingsproduct.
Zo werkt het: vul het contactformulier in en geef aan welk Baxter of California verzorgingsproduct je wilt uitproberen. Een gratis proefmonster wordt je dan portovrij toegezonden.